home | e-mail
 
droogkuis
 
 Voor deze dienst werken we samen met droogkuis Rosseel in Berlare.
Zij hebben reeds jaren ervaring in deze branche.
 
Wat is droogkuis ?
Kleding en woontextiel moeten kunnen schoongemaakt worden.
Dit kan gebeuren door middel van zeep en water, maar bij bovenkledij is dit vaak niet mogelijk doordat de samenstelling van de stof en de gebruikte confectietechnieken dit niet toelaten. Dan is een droogkuisreiniging de oplossing. Bij droogkuis wordt het textiel in een speciale machine met een solvent, in de meeste gevallen perchloorethyleen, gereinigd. Deze vloeistof onttrekt vuil en vet aan het textiel zonder dit te belasten. Een reinigingsbehandeling met water en zeep laat de vezel opzwellen en is daardoor meer belastend voor de vezel waardoor sneller verkleuring , krimp en vervorming van het textiel ontstaat.
 
Voorontvlekken
Om een prima resultaat te garanderen worden vlekken eerst behandeld op de ontvlektafel.
De ontvlekker gebruikt zijn ervaring en kennis om met speciale producten vlekken van bloed, roest, koffie, gras e.d. voor te behandelen. Hierdoor bekomen we een betere vlekverwijdering.
Vlekken die U reeds zelf behandeld heeft daarentegen, zullen er moeilijker uitgaan, ook is er kans op vervilting of opwolling door foutief handelen. Wij raden U daarom ten zeerste af om zelf te ontvlekken.
Voor zeer moeilijke vlekken als kauwgom, kaarsvet, hars e.d. gebruikt de ontvlekker al zijn kennis en jarenlange ervaring.
Voor informatie kan u steeds terecht in één van onze winkels.
 
 
Voor prijzen gelieve naar de winkel te bellen.
 
 
Meer info? Contacteer Iron-e via mail of tel 09 269 00 90 of 02 268 25 85